Sivuston ylläpitäjä


Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1 A
00180 Helsinki
www.proliitto.fi
jasenpalvelu@proliitto.fi
Puhelin 09 172 731

Liity jäseneksi nyt

Liity Pron jäseneksi tästä.

Kiinnostuitko?

Voit tilata isännöintialaa hoitavan Pron sopimusala-asiamiehen keskustelemaan sinun ja työtovereidesi kanssa isännöintialan kysymyksistä ja haasteista. Kerro meille mikä työpaikallasi askarruttaa, räätälöimme tilaisuuden tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Keskustelu

EskoAutopaikka24.11.2020 10:00
Hei,
Taloyhtiön (6 huoneistoa) autopaikkoja on varattu 1 per huoneisto totutun käytännön mukaan. Yksi huoneistoista käyttää autopaikkaansa peräkärryn säilyttämiseen. Jos tämä ei vie tilaa enemmän kuin mahdollinen auto, onko se lähtökohtaisesti ok? Valituksia ei ole vielä tullut, mutta jos mahdollisesti joskus ongelmia ilmenee.
Autopaikoista ei määritelty yhtiöjärjestyksessä mitään.

TRRe: Autopaikka11.2.2021 14:56
Ilmeisesti yhtiössä ei ole kirjattua autopaikkasääntöä tai ei ole tehty autopaikkasopimuksia? Näissä on yleensä maininta siitä, että paikkaa saa käyttää vain liikennekäytössä olevan ajoneuvon pysäköimiseeen eikä käyttö ns. autojen tai peräkärryjen varastointiin ole sallittua.

Suosittelen hoitamaan em. dokumentit kuntoon niin jokainen paikan käyttäjä tietää mihin paikkaa saa käyttää ja mihin ei. Esim. edelleenvuokraus voi tulla jollekulle mieleen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: