Sivuston ylläpitäjä


Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1 A
00180 Helsinki
www.proliitto.fi
jasenpalvelu@proliitto.fi
Puhelin 09 172 731

Liity jäseneksi nyt

Liity Pron jäseneksi tästä.

Kiinnostuitko?

Voit tilata isännöintialaa hoitavan Pron sopimusala-asiamiehen keskustelemaan sinun ja työtovereidesi kanssa isännöintialan kysymyksistä ja haasteista. Kerro meille mikä työpaikallasi askarruttaa, räätälöimme tilaisuuden tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Keskustelu

pian entinen ITSKokoustetaanko koronasta huolimatta?18.11.2020 19:00
Koronavirus painaa päälle, joukkoaltistumisia on ympäri Suomea ja suositus on välttää turhia kokoontumisia. Kuka hallituksen puheenjohtaja kehtaa ehdottaa tässä tilanteessa että "pidetäänpä muuten vaan halituksen kokous, kun aina ennenkin on kokoonnuttu marraskuun lopulla"? (Vaikka ei silloinkaan mitään varsinaista asiaa ole ollut.) Ei ole mitään päätöksiä tehtäväksi, mutta tavataan kasvotusten ja jutellaan niitä-näitä. Pakko pitää kokous, kun aina ennenkin on marraskuussa ollut kokous!

Ainut pieni ero aikaisempaan normaaliin on COVID-19. Yllättäen on eläkeläisiä hallituksen puheenjohtajana, jotka viittaavat kintaalla koronalle. Jo normaaliaikana on ajan ja rahan täydellistä tuhlaamista kokoontua turhaan. Nyt korona-aikana turhaan kokoustelu saa jo uusia sävyjä.

Mutta hei, hallituksen jäsenille ja puheenjohtajalle maksetaan kokouskohtainen palkkio, joten kokouksia on oltava vuoden aikana tietty määrä että pääsee rahastamaan... Kuka haluaa tänä vuonna tienata vähemmän kokouspalkkioita kuin viime vuonna?

On muuten kuolleena syntynyt idea maksaa hallituksen jäsenille kokouspalkkioita. Se johtaa siihet, että pidetään kokouksia aivan turhaan! Mitä enemmän kokouksia, sitä enemmän rahaa! Järjetöntä hommaa, olipa normaali tilanne tai korona-aika.

Viestini taloyhtiöiden hallituksille: jättäkääpä ne kokoukset pitämättä ja hankkikaa jotain parempaa sisältöä elämäänne. Ei tehdä nyt eikä enää koskaan mitään vain sillä perusteella, että "ennenkin on kokoonnuttu kuusi kertaa vuodessa, niin kokoonnutaan tänäkin vuonna"! On aika ottaa järki käteen ja alkaa tehdä asioita tehokkaasti ja järkevästi. Ei niinkuin on ennen tehty. Huomaatte että ei niitä kokouksia tarvitakaan.

Ennen tehtiin tyhmästi ja väärin. Uusi normaali on kaksi kokousta vuodessa, ei kuusi kokousta. Päätökset tehdään muualla kuin kokouksissa kasvotusten.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: