Sivuston ylläpitäjä


Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1 A
00180 Helsinki
www.proliitto.fi
jasenpalvelu@proliitto.fi
Puhelin 09 172 731

Liity jäseneksi nyt

Liity Pron jäseneksi tästä.

Kiinnostuitko?

Voit tilata isännöintialaa hoitavan Pron sopimusala-asiamiehen keskustelemaan sinun ja työtovereidesi kanssa isännöintialan kysymyksistä ja haasteista. Kerro meille mikä työpaikallasi askarruttaa, räätälöimme tilaisuuden tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Keskustelu

Is-TekTyöllisyystilanne26.2.2019 17:36
Millainen työllisyystilanne teidän alueellanne on? Vuosikausia on puhuttu isännöitsijöiden ikääntymisestä ja alan ongelmista houkutella työvoimaa, ja nyt tuo asia tuntuu ainakin täällä länsisuomessa realisoituneen. Kaupungissa jossa työskentelen on selvästi pula isännöitsijöistä. Työkaverini lähti joulun alla kilpailijaan suorarekryllä ja kunnon palkankorotuksella. Myös minua on kosiskeltu siirtymään nykyiseltä työnantajaltani pois, ja lisäksi lähes kaikille alueen toimistoilla on julkinen haku päällä.
Alan olisi pitänyt ottaa eläköitymisongelma vakavasti jo ennen sen puhkeamista, samoin kuin tehdä töitä houkuttelevuuden eteen.

isännöitsijäRe: Työllisyystilanne3.3.2019 19:35
Sitä on nyt ilmassa Länsi-Suomessa. Suorarekryä tapahtuu ja työpaikkaa pääsee vaihtamaan jopa yli 1300 euron palkankorotuksen kera. Yli 1300 euroa lisää kuukausipalkkaan on aikamoinen juttu!

Moni työantaja nukkuu täysin Ruususen unta eikä tajua ollenkaan missä mennään! Eivät tajua, että yksi puhelinsoitto ja heidän hyvä työntekijänsä irtisanoutuu. On työnantajia, jotka oikeasti kuvittelevat, että 2600 eur/kk (brutto) on tosi kova palkka isännöitsijälle, jolla on monen vuoden työkokemus alalta. En tiedä pitäisikö tilannetta itkeä vai nauraa.

Sitten kilpailija soittaa sinulle ja kysyy, tuletko töihin? Laitetaan 4000 eur/kk. Mitäs luulet, että tuollaiseen kysymykseen vastataan :D

Ilmassa on todella muutoksen tuulet. Ne ajat on ohi, kun ei tarvinnut pelätä työntekijän lähtevän kilpailijalle.

isännöitsijäRe: Työllisyystilanne5.3.2019 20:30
Kaivataan kommentteja muiltakin: miten teillä menee? Tarjouksia satelee kilpailijoilta?

TyöntekijäisännöitsijäRe: Työllisyystilanne6.3.2019 18:59
Ei satele tarjouksia, yksi headhunter soitteli muutama kuukausi sitten. Tämäkään ei ollut ihan isännöintiä vaan alaan liittyvää muuta työtä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: