Sivuston ylläpitäjä


Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1 A
00180 Helsinki
www.proliitto.fi
jasenpalvelu@proliitto.fi
Puhelin 09 172 731

Liity jäseneksi nyt

Liity Pron jäseneksi tästä.

Kiinnostuitko?

Voit tilata isännöintialaa hoitavan Pron sopimusala-asiamiehen keskustelemaan sinun ja työtovereidesi kanssa isännöintialan kysymyksistä ja haasteista. Kerro meille mikä työpaikallasi askarruttaa, räätälöimme tilaisuuden tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Keskustelu

Isännöitsijöille oma ammattiyhdistysIsännöitsijöiden ammattiiliitto8.11.2018 9:13
Olisiko aika perustaa isännöitsijöille oma itsenäinen ammattiliitto ja saada kaikki työntekijäisännöitsijät liittymään sinne aluksi ilmaiseksi. Tällä hetkellä alueyhdistykset ja sitä kautta isännöitsijät ovat isännöintiliiton alla, joka on täysin työnantajien vallassa.
Suomen isännöitsijäliitto nimeksi ei näemmä voi tulla, koska se on Isännöintiliiton hallussa.

Olisiko tälle kannatusta?

Tämä isännöitsijöiden ammattiliitto voisi olla itsenäinen yhdistys, jossa on jäseniä Pro, Akava, SAK jäsenistä. Kun ihmisiä ei kuitenkaan saa suoraan yhdenkään keskusjärjestön liiton alaisuuteen, niin näin alalle saataisiin mahdollisesti aidosti isännöitsijöiden asioita ajava yhdistys.

Kuinka moni isännöitsijöistä olisi valmis tulemaan mukaan tällaiseen yhdistykseen, jonka ainoana tavoitteena on työntekijäisännöitsijöiden työsuhteiden parantaminen eikä firmojen?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: