Sivuston ylläpitäjä


Ammattiliitto Pro
Selkämerenkuja 1 A
00180 Helsinki
www.proliitto.fi
jasenpalvelu@proliitto.fi
Puhelin 09 172 731

Liity jäseneksi nyt

Liity Pron jäseneksi tästä.

Kiinnostuitko?

Voit tilata isännöintialaa hoitavan Pron sopimusala-asiamiehen keskustelemaan sinun ja työtovereidesi kanssa isännöintialan kysymyksistä ja haasteista. Kerro meille mikä työpaikallasi askarruttaa, räätälöimme tilaisuuden tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Keskustelu

faktaa pöytäänRealia hakee2.5.2018 12:57
Paikkakunnallani hakee Realia isännöitsijää, mutta täällä foorumilla Realia lytätään aivan täysin. Missään ei kuitenkaan näy selkeää selitystä, että miksi? Palkka? Ylityökorvaukset? Ja etenkin, montako taloa/työntekijä?

Sivusta seurannutRe: Realia hakee2.5.2018 16:02
Realia hakee koko ajan uusia isännöitsijöitä, koska ovi käy tiuhaa tahtia. Peruspalkka ja kokouspalkkiot ovat ihan kohtuutasolla, mutta töitä on yksinkertaisesti liikaa. Realian johto katsoo, että työaikalaki ei koske isännöitsijöitä. Tekevät siis pitkää päivää ilman ylityökorvauksia. Realia isännöinnin yrityskulttuuri tuntuu olevan sellainen, ettei osaamista ja ammattitaitoa arvosteta eikä henkilöstön jaksamisesta pidetä huolta. Ei ilmeisesti ymmärretä, että hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen etu pitemmän päälle.

isännöitsijäRe: Realia hakee2.5.2018 23:15
Huhu kertoo, että yhden vuoden isännöitsijän hommia tehnyt laitetaan suorittamaan ITS:ää Realian piikkiin, joten se ei ihan tue tuota väitettä, ettei osaamista ja ammattitaitoa arvosteta. Päinvastoin, Realiassa työntekijä laitetaan heti koulun penkille.

AITRe: Realia hakee3.5.2018 10:47
Realiassa on palkkaus, kokouspalkkiot ja työajat ihan kohdallaan. Töitä/kohteita tosin isännöitsijällä on melko paljon verrattuna samalla alueilla toimiviin kilpailijoihin.

Koulutus, niin kuin edellä mainittiinkin, on hyvällä tasolla. "Kirjaimia" pääsee halutessaan suorittamaan.

Iso konserni tuo taustalle hyviä etuja, työterveyspalvelut ovat hyvät, lakimies on omasta takaa, alan uudet määräykset ym. opetetaan hyvin. Iso konserni toki tuo myös haittapuolia.

Kaiken kaikkiaan Realia oli ihan hyvä työpaikka vaikka en siellä enää olekaan.

ITSRe: Realia hakee3.5.2018 15:42
Olen käsittänyt, että Realialla ei ole isännöitsijöille työaikaseurantaa, mikä on todella iso miinus. Korjatkaa joku, jos tieto ei pidä paikkansa. Palkkakin kun tulisi aina suhteuttaa tehtyihin työtunteihin. Isännöintialalla varsinkaan pelkkä palkka ei kerro vielä oikeastaan mitään.

AITRe: Realia hakee3.5.2018 16:07
Ei ainakaan ennen ole ollut, nykytilannetta en tiedä, varmaan tilanne on edelleen sama. Siellä on vain itse huolehdittava itsestään ja oltava pois toimistolta ilman puhelinta ja sähköpostia niin että saa levättyä. Työajan seuraamattomuus on kaksisuuntaista.

IATRe: Realia hakee11.7.2018 12:39
https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/realia-group-konserni-ostaa-colliers-international-finland-group-oyn

Realia ostanut Colliersin (ent. Ovenia/Arenna/Avara) isännöinnin liiketoiminnat. Saas nähdä mitä tästä seuraa, kun näin mammuttimaisen suuri toimija tulee alalle. Varmaan ainakin osassa maata yritetään pienet toimijat saada pois alalta, jotta päästään määrittelemään hinnat vapaasti.

Simo A IsännöitsijäRe: Realia hakee2.10.2019 23:19
Täysin väärä johtamiskulttuuri tappaa realian työsuhteet.
Koska työntekijöitä ja paikallisjohtoa ei arvosteta, hekään eivät koe tekevänsä mitään hyödyllistä. Ketään kentällä ei kiinnosta. Mikään. Asiakkaat karkaa muualle, ja se on luonnollista.

Paikallispomot ei uskalla tehdä mitään, koska ylempää ei ole annettu siihen mitään ?pelimerkkejä? tai valtuuksia. Ne vaan on, eikä edistä mitään. Se on luonnollista, koska ei ole lupa tehdä mitään.

Todella ahdistava työpaikka. Ihmiset on haluttomia robotteja, koska työympäristö ei ole innostava, johtuen keskusjohtoisuudesta. Onneksi pääsin pois ja muualle, jossa osaamista arvostetaan aidosti.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: